Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Sugeng rawuh ing CHANGYU-HW KAYU

Sugih ing sumber bahan kayu lan buruh trampil

KENAPA PILIH KAMI

Kualitas Konsisten, Jaminan Kualitas, Digawe Awet, Nilai Dijamin

  • Super Quality Plywood kanggo Otomotif, Furnitur lan Industri Bangunan.Luwih saka 15 taun, Mung fokus ing Plywood.mesin majeng, lan luwih saka 100 buruh trampil kanggo pangiriman ing wektu.

    Kualitas Kelas Top

    Super Quality Plywood kanggo Otomotif, Furnitur lan Industri Bangunan.Luwih saka 15 taun, Mung fokus ing Plywood.mesin majeng, lan luwih saka 100 buruh trampil kanggo pangiriman ing wektu.

  • Kita wis entuk sertifikat FSC, CE, CARB, EPA lan ISO.Layanan paling apik, tim penjualan profesional, komunikasi sing efektif bakal nggawe sampeyan dadi pelanggan sing puas.

    Layanan apik lan kekuwatan

    Kita wis entuk sertifikat FSC, CE, CARB, EPA lan ISO.Layanan paling apik, tim penjualan profesional, komunikasi sing efektif bakal nggawe sampeyan dadi pelanggan sing puas.

  • Kita mitra karo perusahaan kapal utama lan perusahaan kita bisa ngirim kayu lapis menyang pelabuhan apa wae ing saindenging jagad!

    Pangiriman Global

    Kita mitra karo perusahaan kapal utama lan perusahaan kita bisa ngirim kayu lapis menyang pelabuhan apa wae ing saindenging jagad!

Popular

Produk kita

Produk utama kami mengandung PLYWOOD TIP, PLYWOOD KOMERSIAL, PLYWOOD OVERSIZE, PLYWOOD DOORSKIN, PLYWOOD FACED FILM, dll...

Kita tansah fokus ing solusi bahan kayu ing Automotive Interior Panels diajukake, nggawe Furnitur diajukake lan construction diajukake.

sapa kita

KAYU XUZHOU HONGWEI.diadegaké ing 2002, dumunung ing tengah zona ekonomi HuaiHai, sugih ing sumber bahan kayu lan trampil buruh.Kita tansah fokus ing solusi bahan kayu ing Panel Interior Otomotif diajukake, nggawe Furnitur diajukake lan construction diajukake, Produk utama kita ngemot THIN PLYWOOD, COMMERCIAL PLYWOOD, OVERSIZE PLYWOOD, DOORSKIN PLYWOOD, FILM FACED PLYWOOD, LVL SCAFFOLD PLANK, lan HPLLY PLANK. saka papan laminate kalebu MELAMINE, PVC ……

  • babagan kita -02
  • babagan kita -03
  • babagan kita -01
  • 1
  • 21
  • 23
  • 4
  • 22
  • 24
  • 25