Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

12MM Birch saindhenging Plywood

Katrangan singkat:

  • Loading Quantity: 20'GP-8pallets/20CBM, 40'HQ-16pallets/40CBM
  • MOQ: 1X20'FCL
  • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
  • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
  • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
  • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
  • Bahan: Birch Baltik, Birch Rusia
  • Ukuran: 1220x2440mm/1250x2500mm/custom
  • Ketebalan: 12mm/custom
  • Lem: E0/E1/Melamin/Phenolic-WBP/Custom
  • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
  • Kapadhetan: 680-700KGS / CBM
  • Isi Kelembapan: <12%


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Full Birch Plywood (uga disebut ing saindhenging kayu lapis birch)

Baltik Birch Plywood Full Sheets

 

Bahan pasuryan 1.5mm BB Grade Birch Ply
Bahan mburi 1.5mm CP Grade Birch Ply
Ukuran (mm) 2435mm x 1235mm, 1935mm x 1235mm, 1235mm x 1235mm, 1220mm x 2440mm
Range Ketebalan (mm) 9mm, 12mm, 15mm
Toleransi Kekandelan -0.3mm, +0.2mm
Isi Kelembapan 6%-10%
Spesies Kayu Kanggo Inti Lapis Birch Rusia Ketebalan 1,5 mm
Lem Nyebar Water Proof Phenolic Resin Glue, BFU100, WBP Grade, A Bond
Toleransi Squareness (mm) ≤1mm / 1,5 m
Emisi Formaldehida ≤0.3mg/L Bintang F4 (JAS), ≤0.04ppm -CARB P2 / EPA, ≤0.4mg/L Super E0 (AS 6669), ≤1.0mg/L (EN717-1)
Standar Mutu EN13986, EN314-2 Kelas-3, EN717-1, EN310, EN315, AS6669, AS / NZS 2269, AS / NZS 2098
Sertifikat / Laporan Tes FSC, CE, EUTR, KARBOHIDRAT, EPA, SGS, BSCI, TSCI
Aplikasi Produk Base Flooring Kayu atos direkayasa, substrat Lantai Kayu atos Multi-lapisan

 

Kayu Lapis Birch Lengkap (4)

Karakteristik kayu lapis birch lengkap

(1) .Ana prabédan gedhe antarane rega birch pasuryan / mburi saka macem-macem kelas.Contone, pasuryan kelas B Rusia 4-6 kaping luwih larang tinimbang pasuryan kelas Rusia E.

(2).Plywood wis sanded lan banget warata lan Gamelan.
(3).Kapadhetan plywood full birch luwih dhuwur tinimbang plywood inti poplar.
(4).Veneer inti birch iku kabeh veneer inti kabeh.
(5).Kualitas njero apik lan regane luwih dhuwur.

Kita nyedhiyakake plywood Baltic Birch amarga sawetara alasan:

  1. Birch minangka bahan sing kuwat banget.Kayu lapis sing digawe saka birch minangka bahan sing atos lan stabil nyedhiyakake fitur teknis sing luar biasa.
  2. Penampilan birch Rusia (Baltik) apik banget lan cocok kanggo perabotan lan dekorasi.
  3. Nyekel kekuatan saka Baltik birch plywood apik tenan.
6

Konstruksi umum / syarat kualitas kayu lapis birch lengkap Pelanggan biasane mbutuhake kayu lapis birch lengkap kaya ing ngisor iki:

SEQ No. FBP-1:
Full Birch Plywood, B / BB, BB / BB, BB / CP kelas miturut sistem penilaian Rusia (utawa C + / C; C / C; kelas C / D miturut sistem penilaian AS) birch F / B, inti Birch kelas , lem WBP (fenolik).

 Kanthi lem.
– Exterior (WBP tegesé Water Boiled Proof) utawa
- Lem interior (MR tegese Tahan Kelembapan).
Ing kasus loro kasebut, emisi formaldehida yaiku E1 lan biasane disertifikasi CARB Phase 2

Modulus Elastisitas (MOE), Modulus Pecah (MOR), Kekuwatan Ikatan, Kekuwatan Mlengkung, lan sapiturute diuji selaras karo standar EN13986, EN314-2 Kelas-3, EN717-1, EN310, EN315, AS6669, AS / NZS 2269, AS / NZS 2098

 

 

pratinjau

Pandhuan Pangiriman

Packing Standar Ekspor Pallet Packing Packing batin Pallet dibungkus nganggo kantong plastik 0,20mm
Packing Luar Pallet ditutupi plywood utawa karton lan banjur PVC / kaset baja kanggo kekuatan
Loading Quantity 20' GP 8 palet / 20cbm
40' GP 16 palet / 40cbm
40' HQ 18 palet / 40cbm

 

Packaging lan Containerization

packing 02
13
11
15
12
7

Aplikasi

Kanggo aplikasi interior minangka kualitas dhuwur Furnitur / roofing panel / underlayment / subfoor;kanggo aplikasi njaba minangka bahan bangunan kualitas dhuwur / pager / pratandha lan ing.

1
5
3
4
2
6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita