Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Babagan awake dhewe

Babagan

KAYU XUZHOU HONGWEI

KAYU XUZHOU HONGWEI.diadegaké ing 2002, dumunung ing tengah zona ekonomi HuaiHai, sugih ing sumber bahan kayu lan trampil buruh.Kita tansah fokus ing solusi bahan kayu ing Panel Interior Otomotif diajukake, nggawe Furnitur diajukake lan construction diajukake, Produk utama kita ngemot THIN PLYWOOD, COMMERCIAL PLYWOOD, OVERSIZE PLYWOOD, DOORSKIN PLYWOOD, FILM FACED PLYWOOD, LVL SCAFFOLD PLANK, lan HPLNY PLANKWOOD. saka papan laminate kalebu MELAMINE, PVC ......

Kita ngupayakake nggunakake sumber daya kayu kanthi lestari liwat kualitas, kita mesthi mbangun jeneng HW WOOD sing apik lan resik, sing njamin prinsip bisnis sing jujur ​​lan dhuwur karo kabeh pelanggan sing dihargai.

Ing 2014, perusahaan entuk persetujuan kerjasama usaha patungan babagan transfer teknologi karo ICC SRL ing Sao Paulo, Italia, kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo pangembangan perusahaan.

Kita wis nggawe justment amba saka teknologi Manufaktur, mesin, Staff ing 2014 sesuai karo rencana anyar, kita nambah mesin otomatis, nambah latihan Staff, banjur ketemu teknologi Manufaktur anyar kanggo pesenan pelanggan.Ing tangan siji kita ngilangi lan nganyari produk asli kurang-standar, ing tangan liyane fokus ing ngembangaken isi teknologi sing luwih dhuwur saka Papan Furnitur pangayoman lingkungan, RV plywood, High-bahan pangayoman lingkungan HPL Plywood, kanggo ketemu dhuwur-mburi. dikarepake pelanggan.

Welcome sudagar domestik lan manca teka kanggo ngrembug kerjasama, kita uga ngarep-arep talents sosial lan wong sesanti gabung ing perusahaan kita, kanggo mbangun karya gedhe Hongwei.

Visi Kita

We Sincerely ngawula pelanggan anyar lan lawas

2bd1d9c583ff6a8ed73adb82fc9221e

Pursuit Kita

Panjaluk pasar yaiku nguber KAYU HONGWEI

e697aaab7a202735c44f32850625afb

Standar Kita

Kepuasan pelanggan minangka standar saka KAYU HONGWEI

ecdec9c01e5422803244781dc75b3ee

Tujuan Kita

Kualitas pisanan yaiku prinsip saka KAYU HONGWEI

Katrampilan & Keahlian Kita

Kualitas pisanan dipesthekake dening sistem manajemen kualitas ISO.Kita wis disertifikasi dening EU.CE.Sertifikasi FSC;ISO 9001:2000 sistem manajemen mutu;KARBOHIDRAT AS.Sertifikasi EPA lan kita ketat kanggo selaras karo standar kualitas GB lan HPVA nasional.Kita terus-terusan netepi filosofi bisnis "Kualitas kaslametan, reputasi lan pangembangan pertahanan, Manajemen sing ketat kanggo efisiensi" lan kanthi aktif ngetrapake standar GB / T9001-2000 lan sistem manajemen kualitas.Sistem manajemen mutu 5S sing diimplementasikake kanthi ketat, bisa ningkatake kemampuan jaminan kualitas.

Area Cakupan
meter persegi
Output taunan
meter kubik
Karyawan
+
Lini produksi piring kelas dhuwur

Kenapa Pilih Kita?

Pasokan langsung pabrik, kustomisasi dhukungan, kepercayaan kualitas

10

Pasokan langsung saka pabrikan

9

Ndhukung kustomisasi

7

Pangolahan profesional

6

Ikhlas ngajak kerjasama

5

Kualitas lan kapercayan

Kabeh Sampeyan Kepengin Ngerti Babagan Kita