Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Caravan Plywood

Katrangan singkat:

  • Loading Quantity: 20'GP-8pallets/22CBM, 40'HQ-18pallets/50CBM
  • MOQ: 1X20'FCL
  • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
  • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
  • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
  • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
  • Pasuryan / Mburi: EV / Poplar / custom
  • Inti: Poplar/Eucalyptus/custom
  • Ukuran: 1220x2440mm/1220x2030mm/1220x2200mm/1250x2500mm/custom
  • Ketebalan: 1.5-5mm/custom
  • Lem: E0 / E1 / E2 / Custom
  • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
  • Kapadhetan: 520-700KGS / CBM
  • Isi Kelembapan: <12%


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Caravan Ply yaiku kayu lapis tipis kanthi ketebalan antara 1,8 nganti 5,0mm kanthi tutup saka
kertas sing disegel utawa poliester.produk bobot entheng iki sampurna nalika pas metu a
kafilah minangka bakal tetep bobot kanggo minimal lan menehi van dipikir resik.

EV veneers uga dijenengi reconsitituted veneers laminated plywood, iki salah siji sing paling laris Furnitur kelas saka Papan.

Plywood kasusun saka pirang-pirang plies saka veneer kayu menehi stabilitas dhuwur, cocok kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan.Biasane digunakake kanggo Interior Otomotif, Furnitur, Dekorasi Kamar, Konstruksi lan Pengepakan.

Ing ngisor iki kaluwihan, kenapa pelanggan milih kayu lapis:

Rega veneer sing apik, kualitas inti poplar apik. Bisa digunakake kanggo bagian njero.

Kualitas hard lan awet, nggawe umur panggunaan dawa.

Jaminan kualitas pabrik, masalah kualitas?hubungi kita.

Dikemas kanthi apik, perlindungan apik nalika dikirim.

Plywood tipis dilapisi karo film dekoratif kanggo digunakake ing kendaraan rekreasi, bangunan transportasi lan industri transportasi.

Caravan Interior Paneling kasedhiya ing sawetara rampung karo cocog poto-adhesive tape kanggo nutupi joints.

prodotti-1

Parameter produk

Jeneng produk HW 1.5-5MM Plywood Tipis Tebal kanggo Interior Otomotif
Ukuran 1220x2440mm / 1220x2030mm / 1220x2200mm / 1250x2500mm / utawa minangka kabutuhan klien
kekandelan 1,5 ~ 5 mm
Toleransi Kekandelan +/-0.2mm (ketebalan <6mm), +/-0.3~0.5mm (ketebalan≥6mm)
Pasuryan / Mburi E-Wood, Okoume, Ilomba, Poplar, Birch, Bintangor, Hardwood, Pine, Pencil Cedar, Keruing, Agathis, Meranti, etc.
inti Poplar, kayu atos, eucalyptus, okoume, birch, pinus, combi, lsp.
Cara Gabungan Inti Sendi tumpang tindih, sendi ujung, sendi selendang atau sendi jari
Lim E0, E1, E2, MR, Melamin utawa WBP
sasmita B/BB, BB/BB, BB/CC, DBB/CC;lsp
Kapadhetan 520~700kg/m3
Parameter teknis Isi Kelembapan <12%
Penyerapan banyu ≤10%
Modulus elastisitas ≥5000Mpa
Kekuwatan mlengkung statis ≥30Mpa
Kekuwatan Bonding lumahing ≥1.60Mpa
Kekuwatan Ikatan Internal ≥0.90Mpa
Kemampuan Nyekel Screw Pasuryan ≥1900N
Pinggir ≥1200N
Panggunaan & Kinerja Plywood digunakake kanggo Interior Otomotif, Furnitur, dekorasi, construction lan packing.Kanthi sifat sing apik, kayata, fabricability gampang, kekuatan mlengkung dhuwur, kemampuan nyekeli meneng kuwat, tahan panas, anti-statis, long-tahan lan ora ana efek mangsan.
MOQ 1x20'FCL
Kapabilitas Pasokan 5000cbm / sasi
Syarat-syarat pembayaran T / T utawa L / C ing ngarsane
Wektu Pangiriman Ing 20 dina sawise nampa simpenan utawa asli L / C ing ngarsane
Sertifikasi CE, FSC, EUTR, KARBOHIDRAT,EPA, JAS,ISO
Tandhani EV veneers uga dijenengi reconsitituted veneers laminated plywood, iki salah siji saka kelas Furnitur paling laris kita.Kita biasane nyaranake pelanggan kanggo inti poplar, inti combi lan inti eulyptus kanggo ngupayakake produk kualitas dhuwur.spesies lumahing bisa akeh seri beda, kaya Oak, jati, poplar, Cherry lan ing, lan kita nggarap sawetara pabrik amba saka recon veneers produser kanggo multichoice.lan produk iki becik kanggo bahan Furnitur lan materi counter ndhuwur pilihan pisanan.

Pandhuan Pangiriman

Packing Standar Ekspor Pallet Packing Packing batin Pallet dibungkus nganggo kantong plastik 0,20mm
Packing Luar Pallet ditutupi plywood utawa karton lan banjur PVC / kaset baja kanggo kekuatan
Loading Quantity 20' GP 8 palet / 22cbm
40' GP 16 palet / 42cbm
40' HQ 18 palet / 50cbm

Packaging lan Containerization

IMG_20210205_105839_副本
13
IMG_20210309_151401_副本
packing 02
12
7

Aplikasi

Caravan Interior Paneling

Plywood tipis dilapisi karo film dekoratif kanggo digunakake ing kendaraan rekreasi, bangunan transportasi lan industri transportasi.

Caravan Interior Paneling kasedhiya ing sawetara rampung karo cocog poto-adhesive tape kanggo nutupi joints.

Plywood Tipis Tebal digunakake kanggo Interior Mobil Karavan / RV / Tur, uga Aplikasi Furnitur.

1
7
4
5
3
6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita