Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Tur Pabrik

Pabrik

Pabrik plywood peralatan modern
We are Produsèn saka High Quality Plywood ing China.Lan Ing 2014, perusahaan entuk persetujuan kerjasama usaha patungan babagan transfer teknologi karo ICC ing Italia, kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo pangembangan perusahaan.
Pramila kualitas plywood kita nyukupi kabeh syarat.

2cc70d17ea020d9bbbb2dde9147f750
a8d0812e1a7be387d5a52e3f23faa36
8eb71e49c350887b2cf24cbfaaaa655
0608f6941e5a4808f99cc7aa1b4163b
0760657c8fa3339e83e9204b82c0982
3f23483871e242d3712f30e96b88d56

Kita kanthi tulus ngajak para pelanggan menyang perusahaan kanggo ngunjungi pandhuan kita, lan matur nuwun marang kabeh pelanggan kanggo pangenalan kayu lapis.
Kita ngupayakake nggunakake sumber daya kayu kanthi lestari liwat kualitas, kita mesthi mbangun jeneng PLYWOOD CHANGYU-HW sing apik lan resik, sing njamin prinsip bisnis sing jujur ​​lan dhuwur karo kabeh pelanggan sing dihargai.

Kunjungan Pelanggan

1
2
3

Foto Laboratorium

Kita duwe laboratorium kayu profesional, sing bisa nindakake tes resmi ing kabeh jinis plywood.Item tes kalebu: Emisi Formaldehida, Kekuwatan Adhesive, Modulus Elastis, Kekuwatan Bending Statis, Kekuwatan Geser Horizontal, Pasukan Penahan Sekrup lan liya-liyane.

1
2
3