Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

LVL Formwork Beam

Katrangan singkat:

  • Loading Quantity: 20'GP-8pallets/22CBM, 40'HQ-18pallets/50CBM
  • MOQ: 1X20'FCL
  • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
  • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
  • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
  • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
  • Standar AS: AS/NZS 4357
  • Bahan: Radiata Pine, Larch Rusia
  • Ketebalan: 45/65/75/90mm/custom
  • Lem: Phenolic-WBP/Custom
  • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
  • Kapadhetan: 560-700KGS / CBM
  • Isi Kelembapan: <12%


Detail Produk

Tag produk

LVL Formwork Beam kanggo panggunaan

Deskripsi Produk

Full Pine LVL balok, LVL framing, LVL rafters utawa Strand wood/Rekayasa kayu/Kayu balok kayu rekayasa kanggo LVL molding LVL Struktural

4根_副本

HW structural laminated veneer lumber (LVL) sing wis diprodhuksi miturut AS/NZS 4357 kanthi sifat sing ditemtokake miturut AS/NZS 4063.2 lan mulane tundhuk karo syarat kanggo desain struktur miturut AS1720.1

Terminator HW LVL kasedhiya ing kabeh ukuran lan minangka bagean saka kisaran Carter Holt Harvey Terminator.HW H2-S Terminator diobati karo rayap ing sisih kidul Tropic of Capricorn.Pangobatan kasebut ditrapake ing garis lem sajrone nggawe kanggo entuk proteksi rayap lengkap menyang inti balok.Ora ana sealing maneh sing dibutuhake ing ujung potong, bolongan utawa notches.Tingkat perawatan liyane kasedhiya saka supplier ing panyuwunan, nanging perawatan diwatesi kanggo nggunakake ndhuwur lemah.hySPAN ora bisa gampang diobati ing aplikasi kontak lemah.

HW LVL diprodhuksi nggunakake Bond 'A' kanthi emisi Formaldehida kurang saka 0,5mg/l (padha karo E0) saka prodhuk pungkasan.
struktur kayu veneer laminasi lvl
Kanggo jaminan kualitas, sawetara HW diprodhuksi kanthi proses audit independen lan sertifikasi produk.Carter Holt Harvey mesthekake yen kayu kasebut asale saka alas sing dikelola lan nawakake FSC 'Chain of Custody' sing disertifikasi yen dijaluk.

HW LVL diprodhuksi kanthi pasuryan kelas struktural lan ora umum digunakake ing aplikasi tampilan lan ing wektu kiriman saka situs manufaktur nduweni isi Kelembapan antarane 8-15%.

Ukuran Range

UKURAN

35 mm

45 mm

63 mm

75 mm

90 mm

 

A

A

 

130 mm

A

A

A

 

150 mm

A

A

A

A

170 mm

A

A

A

 

200 mm

A

A

A

 

240 mm

 

A

A

 

300 mm

 

A

A

A

360 mm

 

A

A

 

400 mm

 

A

A

A

450 mm

   

A

 

525 mm

   

A

A

600 mm

   

A

 

 

werna

Balok formwork LVL kita dicet kanthi warna kanggo nglindhungi kelembapan lan identifikasi siap.HW wis chamfered sudhut kanggo ease saka nangani lan cat repellent Rampung.HW nggantosi dandan substansial liwat balok kayu conventional lan luwih gampang kanggo nggunakake, alternatif luwih trep kanggo bahan liyane.Iku kuwat, awet, dipercaya lan bisa digunakake maneh.

Kita duwe loro ukuran bagean salib standar kasedhiya 95mmx65mm lan 130mmx65mm (ambane x kekandelan).Dawane balok formwork LVL bisa kasedhiya kanggo nyukupi syarat pelanggan nganti 6 meter.
LVL Beam (3
LVL Beam 04
LVL Beam 03
LVL BEAM 0312

Kauntungan saka LVL struktural HW

Log cilik bisa digawe dadi produk LVL ukuran gedhe.
Dawane dawa LVL kasedhiya nganti 12m
Sumber daya kayu bisa dioptimalake kanthi menehi grading lan milih veneer kanggo macem-macem bagean salib LVL lan nggawe macem-macem produk kanthi sifat sing beda.
Sifat-sifat struktural LVL seragam banget amarga lapisan acak saka veneer tipis wis diklasifikasikake kanggo kaku (koefisien variasi kanggo modulus elastisitas kurang saka 5%).
Anggota LVL nduweni kekuatan dhuwur amarga variabilitas sing kurang lan sifat kayu kanthi acak ing lapisan tipis.
LVL bisa Cut lan machined karo alat woodworking normal.
LVL asring digunakake kanggo nglengkapi panggunaan kayu gergajian ing konstruksi domestik.

图片1    图片3    图片4  图片2

 

Aplikasi LVL struktural HW

LVL utamané cocog kanggo aplikasi ing ngisor iki
Rafters lan joists
Lintel, balok lan anggota framing
Kord truss
Bingkai portal
I-beams
Kothak-balok
Papan perancah
Formwork
Panel LVL dipotong dadi anggota struktur sing nduweni kekuatan lan kaku sing dhuwur.
LVL cocog kanggo aplikasi struktur kayata balok, rafters lan kolom ing macem-macem bangunan kalebu omah, komersial, industri lan struktur deso.Sawetara LVL khusus duwe sawetara veneer sing dipasang kanthi tegak (cross banded).
Ing struktur komersial utawa industri asring digunakake minangka alternatif adhedhasar kayu kanggo baja struktural utawa beton bertulang.

LVL Beam kanggo panggunaan 01
LVL Beam panggunaan 04
Panggunaan LVL Beam 06
Panggunaan LVL Beam 07

Packaging lan Containerization

LVL PACKING 0111
Paket 022
LVL
20180225140237_55626
LVL 0112
20180225140248_14891

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita