Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Melamine-Laminate

  • Plywood Kertas Melamin

    Plywood Kertas Melamin

    · Loading Quantity: 20'GP-8pallets/22CBM, 40'HQ-18pallets/50CBM

    · MOQ: 1X20'FCL

    · Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan

    · Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C

    · Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan

    · Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO

    · Pasuryan / Mburi: Kertas Melamin / khusus

    · Inti: Poplar/Eucalyptus/Combi

    · Ukuran: 1220x2440mm/1250x2500mm/custom

    · Ketebalan: 3-30mm/custom

    · Lem: E0/E1/E2/Custom

  • HW 1220mmx2440mm High Grade Melamine Ngadhepi Plywood kanggo Furnitur lan Kabinet

    HW 1220mmx2440mm High Grade Melamine Ngadhepi Plywood kanggo Furnitur lan Kabinet

    · Loading Quantity: 20'GP-8pallets/22CBM, 40'HQ-18pallets/50CBM

    · MOQ: 1X20'FCL

    · Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan

    · Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C

    · Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan

    · Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO

    · Pasuryan / Mburi: Kertas Melamin / khusus

    · Inti: Poplar/Eucalyptus/Combi

    · Ukuran: 1220x2440mm/1250x2500mm/custom

    · Ketebalan: 3-30mm/custom

    · Lem: E0/E1/E2/Custom

  • HW 3-30MMx4x8 Furniture Kelas Melamine Ngadhepi Plywood

    HW 3-30MMx4x8 Furniture Kelas Melamine Ngadhepi Plywood

    · Loading Quantity: 20'GP-8pallets/22CBM, 40'HQ-18pallets/50CBM

    · MOQ: 1X20'FCL

    · Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan

    · Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C

    · Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan

    · Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB,EPA, JAS, ISO

    · Pasuryan / Mburi: Kertas Melamin / khusus

    · Inti: Poplar/Eucalyptus/Combi

    · Ukuran: 1220x2440mm/1250x2500mm/custom

    · Ketebalan: 3-30mm/custom

    · Lem: E0/E1/E2/Custom

  • HW Melamine Paper Commercial Plywood

    HW Melamine Paper Commercial Plywood

    · Loading Quantity: 20'GP-8pallets/22CBM, 40'HQ-18pallets/50CBM

    · MOQ: 1X20'FCL

    · Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan

    · Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C

    · Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan

    · Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO

    · Pasuryan / Mburi: Kertas Melamin / khusus

    · Inti: Poplar/Eucalyptus/Combi

    · Ukuran: 1220x2440mm/1250x2500mm/custom

    · Ketebalan: 3-30mm/custom

    · Lem: E0/E1/E2/Custom