Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Kabar

  • Sampeyan bisa nggunakake plywood komposit kanggo tembok interior Camper?

    Nggunakake plywood komposit kanggo tembok interior camper iku pamindhahan apik wiwit Papan kayu bisa menehi mati getar ngarep.Tembok kemping sampeyan bakal katon alami, supaya gampang dihias kanthi nggantung barang utawa nglukis lan nggunakake wallpaper.Materi iki minangka pilihan materi umum kanggo camper ...
    Waca liyane
  • plywood

    A Plywood Primer Nalika mbangun lemari, umume wong cenderung menyang plywood liwat kayu ngalangi - iku luwih murah, korek, menehi hasil luwih karo Kelembapan lan Kelembapan, lan teka ing sheets amba.Plyw...
    Waca liyane
  • Napa milih balok kayu veneer laminated?

    Sampurna kanggo macem-macem panggunaan ing njero omah, balok Kayu Veneer Laminasi (LVL) minangka pilihan kayu struktur sing populer nalika mbangun.Iki bisa kalebu rafters, header, lintels, purlins, trusses gendheng lan formwork.LVL uga bisa digunakake ing pigura lawang lan jendhela, langkah lan / utawa ing ngendi ...
    Waca liyane
  • Apa LVL scaffolding?

    Laminated Veneer Lumber (LVL) minangka salah sawijining gaya papan scaffold sing paling umum digunakake ing papan kerja sing mbutuhake stagging.Papan laminated iki cocog karo kabeh standar kesesuaian kanggo OSHA lan diuji kanthi ketat dening pabrikan.Aman-bukti-beban diuji ing pabrik kita kanggo mesthekake tundhuk karo HW™...
    Waca liyane
  • Apa jinis kayu sing paling apik kanggo mbangun karavan?

    Caravan Plywood Plywood wis dadi pilihan banget populer kanggo industri kafilah kanggo sawetara wektu saiki.Kanthi kombinasi efektifitas biaya, bobot entheng, lan kemampuan visual sing unik, iki minangka pilihan sing cocog kanggo mbangun utawa ndandani kafilah.Caravan Ply yaiku ...
    Waca liyane
  • Caravan plywood digawe saka apa?

    Caravan Ply minangka plywood tipis kanthi ketebalan antara 2,4 lan 3,6mm kanthi tutup saka kertas sing disegel utawa poliester.Produk bobot entheng iki sampurna nalika nyetel kafilah amarga bakal nyuda bobote lan menehi tampilan van sampeyan resik.Kanthi macem-macem warna lan tekstur kasedhiya ...
    Waca liyane
  • 15mm Campervan Furnitur Plywood entheng

    Kayu Lapis Furnitur Ringan 15mm Kita ngasilake lan adol papan mebel laminated entheng (2440 x 1220 x 15mm) kanthi macem-macem finish sing cocog karo motor, kemah lan karavan.Papan furnitur cocog kanggo sing nindakake konversi DIY dhewe, mbangun lemari lan lawang kanggo ...
    Waca liyane
  • Jelajahi Kayu Lapis Birch

    Full Birch Plywood Birch Plywood minangka plywood kayu atos kualitas unggul digawe saka macem-macem veneer kanggo nambah stabilitas struktural nalika nawakake rai kualitas dhuwur.Iki digawe saka pirang-pirang lapisan veneer tipis, diikat bebarengan ing sudut sing tepat.Nduwe fisik lan mekanik sing apik banget ...
    Waca liyane
  • Laminated Veneer Lumber (LVL) OSHA Scaffold Plank

    Produk: Papan Perancah Aplikasi: Kanggo digunakake minangka platform perancah utawa dek sesuai karo Peraturan Departemen Tenaga Kerja AS (OSHA) utawa Standar Inggris Bahan: Kayu veneer laminasi struktural (LVL) Standar: AS/NZS 4357:1995 Kayu veneer laminasi struktural GB/ T 20241-2006 Stan...
    Waca liyane
  • Apa LVL Timber?

    Laminated veneer lumber (LVL) minangka alternatif sing kuat, murah, lan tahan lama kanggo komponen konstruksi kayu atos.Produk kayu LVL nduweni kekuatan sing padha karo barang kayu tunggal nanging luwih murah.Iki digawe saka pirang-pirang panel tipis sing disambungake karo adhesi kuat ...
    Waca liyane
  • Apa kayu lapis birch kualitas paling apik?

    Permukaan kayu lapis birch Baltik, Rusia lan Eropa liyane diklasifikasikake kanthi huruf B (paling apik), BB, CP lan C (paling awon) kanggo pasuryan lan mburi.Plywood iki biasane duwe inti tanpa void sing konsisten saka spesies sing padha karo pasuryan.Umume B / BB minangka kelas paling apik sing kasedhiya.1, Birc Lengkap...
    Waca liyane
  • Apa CDX plywood?

    Plywood iku serbaguna.Bisa digunakake kanggo tembok lan subfloor kanggo omah sampeyan.Sampeyan uga bisa digunakake kanggo proyek kanggo ngowahi papan sing dikarepake.Ayo njelajah lan sinau luwih akeh.CDX singkatan saka: C - veneer grade kanggo siji strip saka plywood.D - kelas veneer kanggo siji strip saka plywood.Lem X digunakake kanggo ...
    Waca liyane