Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Apa LVL scaffolding?

微信图片_20210331151106

Kayu Veneer Laminated(LVL) minangka salah sawijining gaya papan scaffold sing paling umum digunakake ing papan kerja sing mbutuhake stagging.Papan laminated iki cocog karo kabeh standar kesesuaian kanggo OSHA lan diuji kanthi ketat dening pabrikan.

  • Diuji beban aman-bukti ing pabrik kita kanggo mesthekake tundhuk karo standar kualitas HW™ lan watesan defleksi OSHA.
  • Reliable-digawe saka macem-macem lapisan veneer tipis kanggo nyilikake inconsistencies alam ing kayu, kaya knots.
  • Bisa diprediksi - elastisitas sing konsisten lan defleksi sing bisa ditebak ing saben potongan ndadekake saben langkah dadi stabil kaya sing pungkasan.

6m lvl 01

 

LVL Scaffolding Plank

Spesies kayu: Radiata Pine, Larch, Radiata Pine + Larch;

Ukuran LVL: Dawane ing 6000MM, Jembar: 225/230/235/240MM, Kekandelan: 38/39/40/42MM

Toleransi Minimal: Kekandelan ± 1mm;Jembaré ± 1mm;Dawane ± 2mm

Lem: Phenolic-WBP

Isi Kelembapan: Ngisor 12%

IMG_0937_副本

IMG_20210407_085047_副本

LVL Scaffold Plank Test Report

WHATSAPP


Wektu kirim: Jul-22-2022