Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Napa milih balok kayu veneer laminated?

Sampurna kanggo macem-macem panggunaan ing omah,Kayu Veneer LaminatedBalok (LVL) minangka pilihan kayu struktural sing populer nalika mbangun.Iki bisa kalebu rafters, header, lintels, purlins, trusses gendheng lan formwork.LVL uga bisa digunakake ing pigura lawang lan jendhela, langkah lan / utawa ing ngendi wae kayu sawn digunakake.

 

Wuku Bangunan karoKayu LVL:

  • stabilitas dhuwur
  • Bahan konstruksi kayu sing paling kuat
  • Kurang rawan kanggo warping utawa nyusut
  • entheng lan Awet
  • Produk sing larang regane

Panggunaan LVL Beam 06

LVL Beam kanggo panggunaan 01

 


Wektu kirim: Jul-27-2022