Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Kabar Perusahaan

  • Apa jinis kayu sing paling apik kanggo mbangun karavan?

    Caravan Plywood Plywood wis dadi pilihan banget populer kanggo industri kafilah kanggo sawetara wektu saiki.Kanthi kombinasi efektifitas biaya, bobot entheng, lan kemampuan visual sing unik, iki minangka pilihan sing cocog kanggo mbangun utawa ndandani kafilah.Caravan Ply yaiku ...
    Waca liyane
  • Caravan plywood digawe saka apa?

    Caravan Ply minangka plywood tipis kanthi ketebalan antara 2,4 lan 3,6mm kanthi tutup saka kertas sing disegel utawa poliester.Produk bobot entheng iki sampurna nalika nyetel kafilah amarga bakal nyuda bobote lan menehi tampilan van sampeyan resik.Kanthi macem-macem warna lan tekstur kasedhiya ...
    Waca liyane
  • 15mm Campervan Furnitur Plywood entheng

    Kayu Lapis Furnitur Ringan 15mm Kita ngasilake lan adol papan mebel laminated entheng (2440 x 1220 x 15mm) kanthi macem-macem finish sing cocog karo motor, kemah lan karavan.Papan furnitur cocog kanggo sing nindakake konversi DIY dhewe, mbangun lemari lan lawang kanggo ...
    Waca liyane
  • Jelajahi Kayu Lapis Birch

    Full Birch Plywood Birch Plywood minangka plywood kayu atos kualitas unggul digawe saka macem-macem veneer kanggo nambah stabilitas struktural nalika nawakake rai kualitas dhuwur.Iki digawe saka pirang-pirang lapisan veneer tipis, diikat bebarengan ing sudut sing tepat.Nduwe fisik lan mekanik sing apik banget ...
    Waca liyane
  • Laminated Veneer Lumber (LVL) OSHA Scaffold Plank

    Produk: Papan Perancah Aplikasi: Kanggo digunakake minangka platform perancah utawa dek sesuai karo Peraturan Departemen Tenaga Kerja AS (OSHA) utawa Standar Inggris Bahan: Kayu veneer laminasi struktural (LVL) Standar: AS/NZS 4357:1995 Kayu veneer laminasi struktural GB/ T 20241-2006 Stan...
    Waca liyane
  • STANDAR EMISI FORMALDEHIDA E05 ANYAR UNTUK BAHAN BERBASIS KAYU

    Jerman ngumumake DIN EN 16516 minangka metode referensi anyar kanggo emisi formaldehida kanggo bahan adhedhasar kayu.Standar iki bakal efektif tanggal 1 Januari 2020. Yen ora ana ekstensi menit pungkasan, wiwit tanggal 1 Januari 2020, sawetara perkara bakal diganti kanggo sing ngasilake kayu ...
    Waca liyane
  • Kayu Veneer Laminasi (LVL)

    Ringkesan Laminated Veneer Lumber (LVL) minangka produk kayu rekayasa kanthi kekuatan dhuwur sing digunakake utamane kanggo aplikasi struktural.Iku iso dibandhingke ing kekuatan kanggo ngalangi kayu, beton lan baja lan diprodhuksi dening ikatan bebarengan rotary peeled utawa ngiris veneers kayu lancip ing panas lan tekanan...
    Waca liyane
  • Karakteristik Plywood

    Versatility plywood wis mesthekake peran penting ing construction, Furnitur-making lan woodcrafts, lan materi teka ing akeh wangun lan ukuran.Plywood bisa digawe saka kayu alus utawa kayu atos, lan gumantung saka carane plywood digawe lan / utawa diolah, bisa uga cocog banget ...
    Waca liyane
  • Apa Kayu Laminated?

    Laminating minangka proses gluing bebarengan.Nalika laminating kayu, proses biasane nuduhake plastik utawa bahan liyane laminated kanggo plywood, kayu ngalangi utawa komposit.Terminologi kayu-laminate asring nuduhake lantai, nanging proses laminating uga kalebu laminating veneer ...
    Waca liyane
  • Produksi Kendaraan Rekreasi (RV).

    Produsen kendaraan rekreasi (RV) nggunakake panel struktural plywood lan OSB (oriented strand board) ing omah motor lan omah mini, ing treler travel, treler roda lima lan treler tenda, ing van, kemah pickup lan kabeh jinis pesenan khusus, unit adat-digawe lan diowahi.Tipikal...
    Waca liyane
  • CHANGYU-HW KAYU–Produsen plywood profesional saka China

    KAYU CHANGYU-HW minangka perusahaan khusus ing desain, manufaktur lan ngembangake macem-macem plywood, plywood film, LVL lan plywood liyane.Iki digunakake kanthi wiyar ing panel interior otomotif, nggawe furnitur, bahan bangunan, palet, lan perusahaan liyane sing relevan.Gumantung ing ...
    Waca liyane