Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Warta Industri

  • Apa LVL scaffolding?

    Laminated Veneer Lumber (LVL) minangka salah sawijining gaya papan scaffold sing paling umum digunakake ing papan kerja sing mbutuhake stagging.Papan laminated iki cocog karo kabeh standar kesesuaian kanggo OSHA lan diuji kanthi ketat dening pabrikan.Aman-bukti-beban diuji ing pabrik kita kanggo mesthekake tundhuk karo HW™...
    Waca liyane
  • Jelajahi Kayu Lapis Birch

    Full Birch Plywood Birch Plywood minangka plywood kayu atos kualitas unggul digawe saka macem-macem veneer kanggo nambah stabilitas struktural nalika nawakake rai kualitas dhuwur.Iki digawe saka pirang-pirang lapisan veneer tipis, diikat bebarengan ing sudut sing tepat.Nduwe fisik lan mekanik sing apik banget ...
    Waca liyane
  • Laminated Veneer Lumber (LVL) OSHA Scaffold Plank

    Produk: Papan Perancah Aplikasi: Kanggo digunakake minangka platform perancah utawa dek sesuai karo Peraturan Departemen Tenaga Kerja AS (OSHA) utawa Standar Inggris Bahan: Kayu veneer laminasi struktural (LVL) Standar: AS/NZS 4357:1995 Kayu veneer laminasi struktural GB/ T 20241-2006 Stan...
    Waca liyane
  • Apa LVL Timber?

    Laminated veneer lumber (LVL) minangka alternatif sing kuat, murah, lan tahan lama kanggo komponen konstruksi kayu atos.Produk kayu LVL nduweni kekuatan sing padha karo barang kayu tunggal nanging luwih murah.Iki digawe saka pirang-pirang panel tipis sing disambungake karo adhesi kuat ...
    Waca liyane
  • Apa kayu lapis birch kualitas paling apik?

    Permukaan kayu lapis birch Baltik, Rusia lan Eropa liyane diklasifikasikake kanthi huruf B (paling apik), BB, CP lan C (paling awon) kanggo pasuryan lan mburi.Plywoods iki biasane duwe inti roso kosong konsisten saka spesies padha pasuryan.Umume B / BB minangka kelas paling apik sing kasedhiya.1, Birc Lengkap...
    Waca liyane
  • Apa CDX plywood?

    Plywood iku serbaguna.Bisa digunakake kanggo tembok lan subfloor kanggo omah sampeyan.Sampeyan uga bisa digunakake kanggo proyek kanggo ngowahi papan sing dikarepake.Ayo njelajah lan sinau luwih akeh.CDX singkatan saka: C - veneer grade kanggo siji strip saka plywood.D - kelas veneer kanggo siji strip saka plywood.Lem X digunakake kanggo ...
    Waca liyane
  • Apa Keuntungan saka Lantai Kayu Lapis Birch?

    Ana sawetara keuntungan estetis lan praktis kanggo jubin birch, sing dianggep akeh minangka alternatif sing apik kanggo maple lan oak.Kaya pilihan lantai kayu atos liyane, lantai birch awet banget.Anggere katahan ing kahanan apik lan refinished minangka perlu, jinis iki ...
    Waca liyane
  • HW Caravan Interior Paneling

    Caravan Interior Paneling punika plywood lancip dilapisi karo film hiasan kanggo nggunakake ing kendaraan rekreasi, bangunan transportable lan industri transportasi.Caravan Interior Paneling kasedhiya ing sawetara rampung karo cocog poto-adhesive tape kanggo nutupi joints.Aplikasi: Li...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka Paulownia Plywood

    Paulownia nduweni materi sing apik lan aplikasi sing wiyar Materi kasebut entheng lan angel Kanggo ngevaluasi kualitas kayu, kerapatan lan kekuatan akeh minangka standar penting.Sing luwih dhuwur kekuatan, sing luwih entheng Kapadhetan akeh.Kayu Paulownia minangka salah sawijining kayu sing paling entheng ing bumi.hawane garing...
    Waca liyane
  • Apa kayu lapis tipis sing paling apik?

    Apa kayu lapis tipis sing paling apik?Iku kabeh gumantung ing proyek ing tangan.Ngerti sawetara jinis sing paling populer, karakteristik lan cara digunakake bakal mbantu sampeyan milih, yen sampeyan nate ngadhepi proyek ing ngendi produk kayu sing direkayasa iki dibutuhake.https://www.cn-...
    Waca liyane
  • Deskripsi Plywood Struktural

    Spesifikasi ing ngisor iki ditrapake kanggo kabeh produk plywood struktural: Standar AS/NZS2269 Structural Plywood Stress Grade F11 (F14 on request) Spesies Kayu Radiata Pine (Pinus radiata) Kandungan Kelembapan 10-15% (< 7.5mm), 8-15% (> 7.5mm) Toleransi miturut AS/NZS2269 Adhesive P...
    Waca liyane
  • RV Plywood

    RV Lite RV Lite minangka panel plywood kayu atos campuran entheng kanthi lem njaba.Sampurna kanggo kendaraan rekreasi lan kafilah, panel plywood sing entheng nyedhiyakake kinerja sing konsisten lan ngidini fleksibilitas desain sing luwih gedhe, dene garis lem njaba njamin risiko minimal ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3