Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Plywood Kanggo Furnitur Kualitas Premium

Katrangan singkat:

· Loading Quantity: 20'GP-8pallets/22CBM, 40'HQ-18pallets/50CBM

· MOQ: 1X20'FCL

· Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan

· Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C

· Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan

· Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO

· Pasuryan / Mburi: Pinus / adat

· Inti: Eucalyptus/custom

· Ukuran: 1220x2440mm/1250x2500mm/custom

· Ketebalan: 5-30mm/custom

· Lem: E0/E1/E2/Custom


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

a6b752951

Plywood kasusun saka pirang-pirang plies saka veneer kayu menehi stabilitas dhuwur, cocok kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan.Biasane digunakake kanggo Interior Otomotif, Furnitur, Dekorasi Kamar, Konstruksi lan Pengepakan.

Ing ngisor iki kaluwihan, kenapa pelanggan milih kayu lapis:

Rega veneer sing apik, kualitas inti kayu atos apik. Bisa digunakake kanggo bagian njero.

Kualitas hard lan awet, nggawe umur panggunaan dawa.

Jaminan kualitas pabrik, masalah kualitas?hubungi kita.

Dikemas kanthi apik, perlindungan apik nalika dikirim.

Veneers pasuryan

Beech

Beech

Bintangor

Bintangor

Birch

Birch

Bleached Poplar

Bleached Poplar

natural-birch-plywood1

natural-birch-plywood

Okoume

Okoume

Pensil Cedar

Pensil Cedar

poplar-plywood-china-supplier.

poplar-plywood-china-supplier

Radiata Pine

Radiata Pine

Parameter produk

Jeneng produk HW 5-30MM Plywood Komersial kanggo Furnitur
Ukuran 1220x2440mm / 1250x2500mm / utawa minangka kabutuhan klien
kekandelan 5-30 mm
Toleransi Kekandelan +/-0.2mm (ketebalan <6mm), +/-0.3~0.5mm (ketebalan≥6mm)
Pasuryan / Mburi E-Wood, Okoume, Ilomba, Poplar, Birch, Bintangor, Hardwood, Pine, Pencil Cedar, Keruing, Agathis, Meranti, etc.
inti Poplar, kayu atos, eucalyptus, okoume, birch, pinus, combi, lsp.
Cara Gabungan Inti Sendi tumpang tindih, sendi ujung, sendi selendang atau sendi jari
Lim E0, E1, E2, MR, Melamin utawa WBP
sasmita B/BB, BB/BB, BB/CC, DBB/CC;lsp
Kapadhetan 520~700kg/m3
Parameter teknis        Isi Kelembapan <12%
Penyerapan banyu ≤10%
Modulus elastisitas ≥5000Mpa
Kekuwatan mlengkung statis ≥30Mpa
Kekuwatan Bonding lumahing ≥1.60Mpa
Kekuwatan Ikatan Internal ≥0.90Mpa
Kemampuan Nyekel Screw  Pasuryan ≥1900N
Pinggir ≥1200N
Panggunaan & Kinerja Plywood digunakake kanggo Interior Otomotif, Furnitur, dekorasi, construction lan packing.Kanthi sifat sing apik, kayata, fabricability gampang, kekuatan mlengkung dhuwur, kemampuan nyekeli meneng kuwat, tahan panas, anti-statis, long-tahan lan ora ana efek mangsan.
MOQ 1x20'FCL
Kapabilitas Pasokan 5000cbm / sasi
Syarat-syarat pembayaran T / T utawa L / C ing ngarsane
Wektu Pangiriman Ing 20 dina sawise nampa simpenan utawa asli L / C ing ngarsane
Sertifikasi CE, FSC, EUTR, KARBOHIDRAT,EPA, JAS,ISO
Tandhani EV veneer uga dijenengi reconsitituted veneers laminated plywood,Iki minangka salah sawijining papan furnitur paling laris.Kita biasane nyaranake pelanggan kanggo inti poplar, inti combi lan inti eulyptus kanggo ngupayakake produk kualitas dhuwur.spesies lumahing bisa akeh seri beda, kaya Oak, jati, poplar, Cherry lan ing lan kita nggarap sawetara pabrik amba saka recon veneers produser kanggo multichoice.lan produk iki becik kanggo bahan Furnitur lan bahan ndhuwur pilihan pisanan.

Pandhuan Pangiriman

Packing Standar Ekspor Pallet Packing Packing batin Pallet dibungkus nganggo kantong plastik 0,20mm
Packing Luar Pallet ditutupi plywood utawa karton lan banjur PVC / kaset baja kanggo kekuatan
Loading Quantity 20' GP 8 palet / 22cbm
40' GP 16 palet / 42cbm
40' HQ 18 palet / 50cbm

Packaging lan Containerization

6
packing 02
1
IMG_20210309_151401_副本
2
packing 03

Aplikasi

Plywood Komersial kanggo Furnitur, ndhuwur counter, laminasi, pawon, lan karya interior liyane, uga kanggo panggunaan liyane.

1
5
3
4
2
6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita