Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Premium Full Birch Plywood kanggo Furnitur

Katrangan singkat:

  • Loading Quantity: 20'GP-8pallets/20CBM, 40'HQ-16pallets/40CBM
  • MOQ: 1X20'FCL
  • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
  • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
  • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
  • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
  • Bahan: Birch Baltik, Birch Rusia, Birch Latvia
  • Ukuran: 1220x2440mm/1250x2500mm/custom
  • Ketebalan: 2.4-50mm/custom
  • Lem: E0/E1/Melamin/Phenolic-WBP/Custom
  • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
  • Kapadhetan: 700KGS / CBM
  • Isi Kelembapan: <12%


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Full Birch Plywood (uga disebut ing saindhenging kayu lapis birch)

Baltik Birch Plywood Full Sheets

R432918eae9b20f79d6f2061963b716c8_副本

(1) .Pasuryan / mburi: Birch
(2).Kelas pasuryan / mburi: B / BB;BB/BB;BB/CP;CP/CP;C/C kelas Rusia (C+/C; C/C; C/D; D/D; E/E kelas AS)
(3).Inti: Birch
(4).Kelas inti: kelas AA, kelas A+, kelas A
(5).Lem: lem MR, WBP (melamin), WBP (fenolik), lem E1&MR, lem E1&MR sing luwih apik, WBP (E1 & melamin sing luwih apik), WBP (E1 & fenolik sing luwih apik), E0, E1, E2
(6).Ukuran: 1220X2440mm, 1250X2500mm, 1500X3000mm, 1525X1525mm / 48''X96'', 60''X60'', 4'X8'
(7).Ketebalan: 2.4mm-30mm
(8) .Packing: standar seaworthy packing.

Karakteristik kayu lapis birch lengkap

(1) .Ana prabédan gedhe antarane rega birch pasuryan / mburi saka macem-macem kelas.Contone, pasuryan kelas B Rusia 4-6 kaping luwih larang tinimbang pasuryan kelas Rusia E.

(2).Plywood wis sanded lan banget warata lan Gamelan.
(3).Kapadhetan plywood full birch luwih dhuwur tinimbang plywood inti poplar.
(4).Veneer inti birch iku kabeh veneer inti kabeh.
(5).Kualitas njero apik lan regane luwih dhuwur.

Baltic_Birch_Marine_Plywood__51612.1581602475.1280.1280_副本

 

Kita nyedhiyakake plywood Baltic Birch amarga sawetara alasan:

  1. Birch minangka bahan sing kuwat banget.Kayu lapis sing digawe saka birch minangka bahan sing atos lan stabil nyedhiyakake fitur teknis sing luar biasa.
  2. Penampilan birch Rusia (Baltik) apik banget lan cocok kanggo perabotan lan dekorasi.
  3. Nyekel kekuatan saka Baltik birch plywood apik tenan.
Kayu Lapis Birch Lengkap (18)

Konstruksi umum / syarat kualitas kayu lapis birch lengkap Pelanggan biasane mbutuhake kayu lapis birch lengkap kaya ing ngisor iki:

SEQ No. FBP-1:
Full Birch Plywood, B / BB, BB / BB, BB / CP kelas miturut sistem penilaian Rusia (utawa C + / C; C / C; kelas C / D miturut sistem penilaian AS) birch F / B, inti Birch kelas , lem WBP (fenolik).

 Kanthi lem.
– Exterior (WBP tegesé Water Boiled Proof) utawa
- Lem interior (MR tegese Tahan Kelembapan).
Ing kasus loro kasebut, emisi formaldehida yaiku E1 lan biasane disertifikasi CARB Phase 2

 

 

Kayu Lapis Birch Lengkap (9)

Pandhuan Pangiriman

Packing Standar Ekspor Pallet Packing Packing batin Pallet dibungkus nganggo kantong plastik 0,20mm
Packing Luar Pallet ditutupi plywood utawa karton lan banjur PVC / kaset baja kanggo kekuatan
Loading Quantity 20' GP 8 palet / 20cbm
40' GP 16 palet / 40cbm
40' HQ 18 palet / 40cbm

Packaging lan Containerization

packing 02
13
IMG_20210309_151401_副本
15
12
7

Aplikasi

Kanggo aplikasi interior minangka kualitas dhuwur Furnitur / roofing panel / underlayment / subfoor;kanggo aplikasi njaba minangka bahan bangunan kualitas dhuwur / pager / pratandha lan ing.

1
5
3
4
2
6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita