Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Proses Produksi Plywood

1, Log

1-Log

judhul (2)
2, Rotary Cutting

2-Motong Rotary

judhul (2)
3, Pilih

3-Milih

judhul (2)
4, Pangeringan

4-Pengeringan

judhul (3) - 副本 - 副本
8, Cold Press

8-Cold Press

judhul (3) - 副本
7, Layup

7-Lay-up

judhul (3) - 副本
6, Luwuk

6-Gluing

judhul (3) - 副本
5, Jointed dening Mesin

5-Digabungake dening Mesin

judhul (3) - 副本 - 副本
9, Renovasi Pusat

9-Renovasi Hub

judhul (2)
10, Hot Press

10-Panas Pencet

judhul (2)
11, Isi Putty

11-Isi Putty

judhul (2)
12, Sanding

12-Sanding

judhul (3) - 副本 - 副本
16, Hot Press

16-Panas Panas

judhul (3) - 副本
9, Renovasi Pusat

15-Renovasi Hub

judhul (3) - 副本
8, Cold Press

14-Cold Press

judhul (3) - 副本
13, Laminating inti ndhuwur

13-Laminating inti ndhuwur

judhul (3) - 副本 - 副本
11, Isi Putty

17-Isi Putty

judhul (2)
18, Sanding

18-Sanding

judhul (2)
19, Laminating Veneers

19-Laminating Veneers

judhul (2)
20, Hot Press

20-Panas Panas

judhul (3) - 副本 - 副本
24, Paket

24-Packing

judhul (3) - 副本
23, Inspeksi

23-Priksa

judhul (3) - 副本
22, Nglereni

22-Ngethok

judhul (3) - 副本
21, Polesan

21, Polesan

judhul (3) - 副本 - 副本
25, Wadhah Pengiriman

25-Pangiriman Wadhah