Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

Struktur Plywood

  • Lantai Plywood

    Lantai Plywood

    • Structural Plywood biasane produk kualitas dhuwur teka ing 4′ x 8′ panel kelas laut loro-sisi ing kekandelan kiro-kiro saka ⅛ "nganti 1".
    • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
    • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
    • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
    • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
    • Bahan: Radiata Pine, Larch Rusia
    • Ukuran: 1200 × 2400/1200 × 1800/1220 × 2440 MM
    • Ketebalan: 4mm-30mm/custom
    • Lem: Phenolic-WBP/Custom
    • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • Kapadhetan: 560-700KGS / CBM
    • Isi Kelembapan: <12%
  • HW Structural CD Plywood 2400 x 1200mm 12mm

    HW Structural CD Plywood 2400 x 1200mm 12mm

    • Structural Plywood biasane produk kualitas dhuwur teka ing 4′ x 8′ panel kelas laut loro-sisi ing kekandelan kiro-kiro saka ⅛ "nganti 1".
    • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
    • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
    • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
    • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
    • Bahan: Radiata Pine, Larch Rusia
    • Ukuran: 1200 × 2400/1200 × 1800 MM
    • Ketebalan: 4mm-30mm/custom
    • Lem: Phenolic-WBP/Custom
    • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • Kapadhetan: 560-700KGS / CBM
    • Isi Kelembapan: <12%
  • Pasar Australia Structural 12mm Pine Plywood

    Pasar Australia Structural 12mm Pine Plywood

    • Structural Plywood biasane produk kualitas dhuwur teka ing 4′ x 8′ panel kelas laut loro-sisi ing kekandelan kiro-kiro saka ⅛ "nganti 1".
    • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
    • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
    • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
    • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
    • Bahan: Radiata Pine, Larch Rusia
    • Ukuran: 1200 × 2400/1200 × 1800 MM
    • Ketebalan: 4mm-30mm/custom
    • Lem: Phenolic-WBP/Custom
    • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • Kapadhetan: 560-700KGS / CBM
    • Isi Kelembapan: <12%
  • CDX Structural Plywood

    CDX Structural Plywood

    • Structural Plywood biasane produk kualitas dhuwur teka ing 4′ x 8′ panel kelas laut loro-sisi ing kekandelan kiro-kiro saka ⅛ "nganti 1".
    • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
    • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
    • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
    • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
    • Bahan: Radiata Pine, Larch Rusia
    • Ukuran: 1200 × 2400/1200 × 1800 MM
    • Ketebalan: 4mm-30mm/custom
    • Lem: Phenolic-WBP/Custom
    • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • Kapadhetan: 560-700KGS / CBM
    • Isi Kelembapan: <12%
  • Australia Standard Structural Plywood

    Australia Standard Structural Plywood

    • Structural Plywood biasane produk kualitas dhuwur teka ing 4′ x 8′ panel kelas laut loro-sisi ing kekandelan kiro-kiro saka ⅛ "nganti 1".
    • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
    • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
    • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
    • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
    • Bahan: Radiata Pine, Larch Rusia
    • Ukuran: 1200 × 2400/1200 × 1800 MM
    • Ketebalan: 4mm-30mm/custom
    • Lem: Phenolic-WBP/Custom
    • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • Kapadhetan: 560-700KGS / CBM
    • Isi Kelembapan: <12%
  • HW Structural Plywood 4MM-30MM

    HW Structural Plywood 4MM-30MM

    • Structural Plywood biasane produk kualitas dhuwur teka ing 4′ x 8′ panel kelas laut loro-sisi ing kekandelan kiro-kiro saka ⅛ "nganti 1".
    • Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan
    • Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C
    • Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan
    • Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB, EPA, JAS, ISO
    • Bahan: Radiata Pine, Larch Rusia
    • Ukuran: 1200 × 2400/1200 × 1800 MM
    • Ketebalan: 4mm-30mm/custom
    • Lem: Phenolic-WBP/Custom
    • Pelepasan Formaldehida: E0≤0.5mg/L, E1≤1.5mg/L, E2≤5.0mg/L
    • Kapadhetan: 560-700KGS / CBM
    • Isi Kelembapan: <12%