Duwe pitakonan?Telpon: +86 15262133000

UV Lacquered Plywood

  • HW UV Coated Pine Plywood kanggo Furnitur Making

    HW UV Coated Pine Plywood kanggo Furnitur Making

    · Loading Quantity: 20'GP-8pallets/22CBM, 40'HQ-18pallets/50CBM

    · MOQ: 1X20'FCL

    · Kemampuan Penyetor: 5000CBM / Wulan

    · Katentuan Pembayaran: T / T utawa L / C

    · Wektu Pangiriman: Ing 20 dina sawise konfirmasi simpenan

    · Sertifikasi: CE, FSC, EUTR, CARB,EPA, JAS, ISO

    · Pasuryan / Mburi: Lacquer UV

    · Inti: Poplar/Eucalyptus/Combi

    · Ukuran: 1220x2440mm/1250x2500mm/custom

    · Ketebalan: 5-30mm/custom

    · Lem: E0/E1/E2/Custom